24.09.2018

Τουρνουά STOP BULLYING στη Λάρισα

Νέα των Κέντρων Πρόληψης

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας «Ορφέας» συμμετείχε στην εκδήλωση-θεσμό του Εθνικού Λάρισας «Street 3on3 basketball» και «Street 4X4 volleyball» που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Πρωτομαγιάς.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, με τους μικρούς αθλητές να αγωνίζονται φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο "Stop Bullying" ενώ ο Εθνικός μοίρασε σε όλους έντυπο ενημερωτικό υλικό για αυτό το σκοπό.

Η δράση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και για άλλη μια φορά αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Περισσότερα από 140 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, που διεξήχθησαν στα γήπεδα που στήθηκαν από τους διοργανωτές, με την πολύτιμη βοήθεια προπονητών και αθλητών της κατηγορίας παίδων.

afisa stop bulling

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους νικητές δόθηκαν μετάλλια και κύπελλα.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχε και το «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου Λαρισαίων, ενώ την προσπάθεια στήριξαν ο χορηγός «Τεχνική Εταιρία SOLIS A.E.» και οι Σαμαρείτες Λάρισας.

Σχετικά Νέα

Νέα των Κέντρων Πρόληψης
19.10.2023
Εχθές, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Γρεβενών, εσπερίδα με θέμα: ”Αλκοόλ. Πρόληψη και Παρεμβάσεις στο νεανικό πληθυσμό”. Η παρούσα δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία των…
Νέα των Κέντρων Πρόληψης
27.03.2023
Με αφορμή το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο σεμινάριο για τα στελέχη των Κέντρων Πρόληψης με θέμα: «Ενδυνάμωση της Κοινότητας στην κρίση». Το σεμινάριο αποτελείται από δύο…
Νέα των Κέντρων Πρόληψης
09.03.2023
Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των επαγγελματιών, που εργάζονται στο χώρο της εξάρτησης και της παιδικής προστασίας, το Κέντρο Πρόληψης ΑΘΗΝΑ-ΥΓΕΙΑ και η Πρόεδρός του Φωτεινή Λεομπίλα…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr