30.04.2020

Δύο διαδικτυακές δράσεις πρόληψης για εκπαιδευτικούς και ενήλικες από το Κέντρο Πρόληψης ΚΕΣΑΝ

Νέα των Κέντρων Πρόληψης

Το Κέντρο Πρόληψης ΚΕΣΑΝ υλοποιεί αυτή την περίοδο δύο δράσεις μέσω διαδικτύου στο πλαίσιο του προγράμματος MOVERE: Ένα πρόγραμμα για τα συναισθήματα (που υλοποιείται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας Δήμου Ηρακλείου) και των δράσεων Ηράκλειο: Η Πόλη που Μαθαίνει του Παγκοσμίου Δικτύου της UNESCO.

Η πρώτη είναι ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Συζητώντας για τα συναισθήματα... σε έναν κόσμο που αλλάζει!» για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να έρθουν οι εκπαιδευτικοί σε επαφή με εναλλακτικές μορφές διδασκαλίας που δύνανται να φανούν χρήσιμες στην παρούσα συνθήκη της εξ αποστάσεως επικοινωνίας με τα παιδιά.

Η δεύτερη είναι ένα διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα: «Αλλαγές, άγχος, αγωνίες...», για ενήλικες. Το συγκεκριμένο σεμινάριο στοχεύει στη διαχείριση δύσκολων συναισθημάτων που προκαλούνται από αλλαγές που προκύπτουν στη ζωή μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δηλώσεις συμμετοχής, θεματικές ενότητες και ημερομηνίες διεξαγωγής των δράσεων μπορείτε να διαβάσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://moverekesan.wordpress.com/2020/04/28/syzhtontas-gia-ta-synaisthhmata-se-enan-kosmo-pou-allazei/ και

https://moverekesan.wordpress.com/2020/04/28/allages-agxos-agonies/

ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810.313.222 (καθημερινά 11:00-16:00)
E-mail: kesanher@gmail.com

Σχετικά Νέα

Νέα των Κέντρων Πρόληψης
27.03.2023
Με αφορμή το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο σεμινάριο για τα στελέχη των Κέντρων Πρόληψης με θέμα: «Ενδυνάμωση της Κοινότητας στην κρίση». Το σεμινάριο αποτελείται από δύο…
Νέα των Κέντρων Πρόληψης
09.03.2023
Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των επαγγελματιών, που εργάζονται στο χώρο της εξάρτησης και της παιδικής προστασίας, το Κέντρο Πρόληψης ΑΘΗΝΑ-ΥΓΕΙΑ και η Πρόεδρός του Φωτεινή Λεομπίλα…
Νέα των Κέντρων Πρόληψης
07.03.2023
«Παίχτης ή Πιόνι? Εσύ Επιλέγεις!» Ομάδα Εφήβων που διοργανώνεται από το Κέντρο Πρόληψης  Αχαΐας "Καλλίπολις"  Στην ομάδα, οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να μάθουν: να αναγνωρίζουν…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr