27.06.2014

Σύντομη ανασκόπηση των δράσεων του ΟΚΑΝΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Νέα του Οκανά



ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ «ΑΤΡΑΠΟΣ» Παρασκευή 20 Ιουνίου

Ποδοσφαιρικός αγώνας Μονάδας Εφήβων 'ΑΤΡΑΠΟΣ' εναντίον Μικτής Δημοσιογράφων, Ηθοποιών & Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών στο γήπεδο του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια

Στην ομάδα της 'ΑΤΡΑΠΟΥ' συμμετείχαν μέλη των προγραμμάτων της Μονάδας και εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ, ενώ στη Μικτή Δημοσιογράφων, Ηθοποιών & Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Ντάσκας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Βασίλης Μπακόπουλος, Γιώργος Κουρδής, οι ηθοποιοί: Κώστας Φραγκολιάς, Γιάννης Αϊβάζης, Ηλίας Ανδροβιτσανέας και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Καμπόλης, Σπύρος Λιβαθινός, Γιάννης Θειακούλης και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Νίκησε η 'ΑΤΡΑΠΟΣ' με 2 – 0.

Προηγήθηκε Συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή και του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, κου Μιχάλη Κατρίνη.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση και τη Συνέντευξη Τύπου (φωτ.1, φωτ.2)

[TOP ^ ]

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΟΚΑΝΑ (ΚΥΕΠ) Τετάρτη 25 Ιουνίου

Εκδήλωση του Προγράμματος Υποστήριξης Οικογένειας του ΚΥΕΠ, Πολιτιστικό Κέντρο Ευελπίδων του Δήμου Αθηναίων

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το ΚΥΕΠ σε συνεργασία με τις Ομάδες Γονέων, περιλάμβανε την παρουσίαση του Προγράμματος Υποστήριξης Οικογένειας, αναπαράσταση του παραμυθιού «Το Σκιάχτρο και ο Κοκκινολαίμης» που παρουσίασε η Ομάδα Σωματικής Έκφρασης και Προσωπικής Ανάπτυξης Γονέων και συζήτηση με αφορμή τη Συνομιλία Μητέρων από το Πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε στο χώρο και η Έκθεση Αφίσας του Προγράμματος ΕΣΠΑ του ΟΚΑΝΑ «Προγράμματα στην Κοινότητα και στο Δρόμο για τη Μείωση της Ζήτησης Εξαρτησιογόνων Ουσιών» και του Γραφείου Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών, αλλά και τα έργα ζωγραφικής που δημιούργησαν μέλη του Προγράμματος Οικογένειας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μ. Κατρίνης, ο Αναπλ. Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ, Ε. Καφετζόπουλος και η Υπεύθυνη του ΚΥΕΠ, Θ. Θαλασσινού.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση (φωτ.1, φωτ.2, φωτ.3)

[TOP ^ ]

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΟΚΑΝΑ Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Ιουνίου

Ενημερωτικό διήμερο στην αίθουσα «συνΑθηνά», απέναντι από τη Βαρβάκειο

Το ενημερωτικό διήμερο διοργανώθηκε από το ΣΦΕΑ σε συνεργασία με το ΕΚΚΕΕ ΟΚΑΝΑ, και των ομάδων streetwork των πράξεων ΕΣΠΑ 2001-2013 «Προγράμματα στην Κοινότητα και στο Δρόμο», Εποπτευόμενος Σταθμός «Οδυσσέας», Πρόγραμμα «Χιονοστιβάδα» και με τη συμμετοχή του 'Συλλόγου Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ' και των ΜΚΟ «Θετική Φωνή», «Κέντρο Ζωής», «Praksis», «Γιατροί του Κόσμου» και ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας».

Κατά τη διάρκεια του διήμερου διανεμήθηκε ενημερωτικό και υγειονομικό υλικό, ενώ οι ΜΚΟ «Θετική Φωνή», «Praksis» και «Προμηθέας» έκαναν δωρεάν εξετάσεις (rapid tests) για HIV και HCV.

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση (φωτ. 1, φωτ. 2, φωτ. 3, φωτ. 4, φωτ. 5, φωτ. 6, φωτ. 7)

[TOP ^ ]


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛMAΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΟΚΑΝΑ (ΕΚΚΕΕ) Παρασκευή 20 - Κυριακή 22 Ιουνίου και Πέμπτη 26 Ιουνίου

Έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης «ΣΑΝ ΦΩΣ» στο Athens Fringe Festival 2014 και στην αίθουσα «συνΑθηνά», απέναντι από τη Βαρβάκειο

Η Φωτογραφική Λέσχη «ΣΑΝ ΦΩΣ», του ΕΚΚΕΕ ΟΚΑΝΑ συμμετείχε με έκθεση φωτογραφίας, στο Athens Fringe Festival 2014, από την Παρασκευή 20 Ιουνίου έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων ΟΚΑΝΑ.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση στο Athens Fringe Festival 2014 (φωτ.1, φωτ.2)

[TOP ^ ]

Προγράμματα στην Κοινότητα και στο Δρόμο για τη μείωση της ζήτησης εξαρτησιογόνων ουσιών, ΕΣΠΑ 2007 – 2013 Πέμπτη 26 Ιουνίου

Ενημερωτικό περίπτερο στο Θησείο, απέναντι από το Σταθμό ΗΣΑΠ

Η ενημερωτική δράση διοργανώθηκε από την ομάδα του Προγράμματος στην Κοινότητα και στο Δρόμο με τη συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης 'Αθηνά – Υγεία'. Διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό.

Στη δράση συμμετείχε η ΜΚΟ 'PRAKSIS' με ενημέρωση και δωρεάν εξέταση για HIV. Συμμετείχε, επίσης, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διεθνής Ιατρική» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Δύο γιατροί του προγράμματος 'Διεθνής Ιατρικής' σε συνεργασία με δύο κοινωνιοθεραπευτές του Προγράμματος στην Κοινότητα και στο Δρόμο έκαναν street medicine σε χώρους του κέντρου παρέχοντας πρώτες βοήθειες σε ενεργούς χρήστες.

Δείτε φωτογραφία από τη δράση (φωτ.1)

[TOP ^ ]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Μονάδες, δομές, υπηρεσίες και προγράμματα ΕΣΠΑ του ΟΚΑΝΑ

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, 20 έως 30 Ιουνίου

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ), οι 12 Θεραπευτικές Μονάδες, ο Συντονισμός Κέντρων Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Β. Ελλάδας, τα Προγράμματα στην Κοινότητα και το Δρόμο, το "Streetwork" και τα πιλοτικά Προγράμματα εναλλακτικά της Φυλάκισης, που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, υλοποίησαν δράσεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, πρόληψης, έγκαιρης παρέμβασης και μείωσης της βλάβης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 20/6 και την Τρίτη 24/6, σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAKSIS και την κινητή τους μονάδα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV, προσέφεραν δωρεάν εξέταση για τον ιό του HIV και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για ζητήματα που σχετίζονται με την πρόληψη μεταδιδόμενων νοσημάτων, την ασφαλή χρήση και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για τις κοινωνικές υπηρεσίες και δομές οι οποίες δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου, το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε κόσμο που ένωσε τη φωνή και το βήμα του με τα μέλη και τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ, σε μια ειρηνική πορεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης υπό τους ήχους βραζιλιάνικων κρουστών. Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου ήδη εκτυλίσσονταν και συνεχίστηκαν με τον τερματισμό της πορείας, θεατρικά και μουσικά δρώμενα.

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία και τη συναυλία (φωτ.1, φωτ.2, φωτ.3, φωτ.4, φωτ.5)

[TOP ^ ]



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 'ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ', Δευτέρα 30/6 και Τρίτη 1/7/2014

Για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος, η ετήσια αθλητική συνάντηση των Θεραπευτικών Προγραμμάτων Απεξάρτησης του νομού Θεσσαλονίκης «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ». Το ποδοσφαιρικό τουρνουά διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του δήμου Καλαμαριάς και συμμετείχαν οι 8 μικτές ομάδες θεραπευομένων και εργαζομένων :

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Συμμετείχε με δύο Ομάδες

ΚΕΘΕΑ Συμμετείχε με δύο Ομάδες (ΙΘΑΚΗ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ)

ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ (πρώην ΨΝΘ διασυνδεόμενου με το Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)

ΙΑΝΟΣ (πρώην ΨΝΘ διασυνδεόμενου με το Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)

ΠΠΑ (Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας) του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

ΜΕΘΕΞΙΣ (πρώην ΨΝΘ διασυνδεόμενου με το Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του ΟΚΑΝΑ (φωτ. 1, φωτ. 2)

[TOP ^ ]

ΒΟΛΟΣ - ΘΜΦΑΕ ΒΟΛΟΥ Πέμπτη, 26 Ιουνίου

Μουσικό δρώμενο με ζωντανή μουσική, διανομή ενημερωτικού υλικού και δωρεάν αναψυκτικά με χορηγό την ΕΨΑ.

Η Θεραπευτική Μονάδα του ΟΚΑΝΑ Βόλου με πρωτοβουλία ομάδας θεραπευομένων οργάνωσε μουσική εκδήλωση στην παραλία του Βόλου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στην ΕΡΑ σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του παραλιακού περιπάτου της πόλης. Έπαιξαν οι: Ανάστου Κώστας κιθάρα, φωνή και Ευαγγελινός Ορέστης κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνή. Το μουσικό πρόγραμμα είχε διάρκεια μιάμιση ώρα και περιλάμβανε μπλουζ και ροκ κομμάτια, ελληνικά και ξένα. Τα αναψυκτικά ήταν χορηγία της εταιρίας ΕΨΑ, ο πάγος της εταιρίας διανομής πάγου ICEMAN (Ανθόπουλος - Μελίσσης), ο φωτισμός και μέρος του ηχητικού εξοπλισμού ήταν προσφορά από την ΕΡΑ Βόλου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση (φωτ.1, φωτ.2, φωτ.3)

[TOP ^ ]

ΠΑΤΡΑ - ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Σάββατο 28 Ιουνίου

Κολυμβητικός Διάπλους (Αντίρριο-Ρίο) «16η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014, η «16η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» από τα μέλη, τις οικογένειές τους και το προσωπικό του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ, παρούσία του Προέδρου κ. Μιχάλη Κατρίνη. Περίπου 35 θεραπευόμενα μέλη, αδέλφια-σύζυγοι και μέλη που έχουν ολοκληρώσει και αποφοιτήσει από το πρόγραμμα, διασχίζοντας για δέκατη έκτη φορά τη θαλάσσια διαδρομή από το Αντίρριο στο Ρίο, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις. Η «Γέφυρα Ζωής» αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα έχει σημαντική θεραπευτική αξία για τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΓΕΦΥΡΑ». Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από μια σειρά παράλληλων δράσεων, όπως η λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου στην Πλατεία Γεωργίου, την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουνίου και στη δυτική προβλήτα στο Ρίο, το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Δείτε φωτογραφίες από τη «16η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» (φωτ.1, φωτ.2, φωτ.3, φωτ.4, φωτ.5, φωτ.6)

Δείτε φωτορεπορτάζ "Κολυμπήσαμε Ρίον-Αντίρριο με τα παιδιά του ΟΚΑΝΑ", από το POSTiN.gr, πατώντας εδώ

Δείτε video "Κολυμβητικός διάπλους από το Δίκτυο "Γέφυρα" με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών", στο AchaiaNews (achaiachannel.com), πατώντας εδώ.

[TOP ^ ]

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Ιουνίου

Ημερίδα με θέμα: «Οι θεραπείες των εξαρτήσεων» σήμερα.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 26ης Ιουνίου. Συμμετείχαν ομιλητές απο τις δομές του ΟΚΑΝΑ σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιος, ο Βουλευτής Ρεθύμνου, κος Α. Ξανθός, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, κα Μ. Λιονή και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κος Γ. Μαρινάκης. Η έναρξη της ημερίδας έγινε από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, κο Μ. Κατρίνη.

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου έγινε η παρουσίαση θεατρικού δρώμενου με τίτλο «Η δύναμη να αλλάζεις», με τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων του ΚΕΘΕΑ. Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε από το Δίκτυο του ΟΚΑΝΑ στο Ρέθυμνο διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα (φωτ.1, φωτ.2)

[TOP ^ ]

ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΘΜΦΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, Σάββατο 28 Ιουνίου

Η θεραπευτική μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη Λιβαδειά συμμετείχε στις ενημερωτικές δράσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Βοιωτίας, παράρτημα Θήβας, με θέμα: "εγώ-εσύ-εμείς μαζί για την πρόληψη".

Δείτε φωτογραφίες από τις δράσεις (φωτ.1, φωτ.2, φωτ.3)

[TOP ^ ]


ΛΑΡΙΣΑ - ΘΜΦΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, 28 Ιουνίου - 6 Ιουλίου

Συμμετοχή της Μονάδας του ΟΚΑΝΑ στη Λάρισα με ενημερωτικό περίπτερο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δήμο Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του περιπτέρου έγινε διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση για ζητήματα εξάρτησης από ουσίες, επιλογές θεραπείας και θέματα προαγωγής υγείας από το εξειδικευμένο προσωπικό της Μονάδας.

Δείτε φωτογραφίες του περιπτέρου (φωτ.1,φωτ.2)

[TOP ^ ]


Παρεμβάσεις του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μιχάλη Κατρίνη, στα ΜΜΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Συμμετοχή στη ραδιοφωνική εκπομπή 'Γιάφκα' με τον Σπύρο Χαριτάτο, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 στις 25/6/2014 (από το 32΄ και μετά) (Φωτογραφία)

Δήλωση στον ραδιοφωνικό σταθμό 984 στην Καλλιόπη Ασλανίδου, στις 25/6/2014

Συνέντευξη στο ygeia360, στις 26/6/2014

Συνέντευξη στην "Πρώτη", ημερήσια εφημερίδα Ηλείας

Μήνυμα στην "Πρωινή Ενημέρωση", ειδησεογραφικό portal Ηλείας

Δήλωση στο τηλεοπτικό κανάλι TV Creta

Από την εφημερίδα "Ρεθεμνιώτικα Νέα"

Από την ηλεκτρονική σελίδα της "Νέας Τηελόρασης Κρήτης"

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
26.06.2024
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, 26η Ιουνίου, τα στελέχη της "Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων", ΟΚΑΝΑ Πάτρας (Υπ. 4, Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2021-2027, MIS: 6004273),…
Νέα του Οκανά
26.06.2024
Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου διανεμήθηκε,σε φορείς και υπηρεσίες της Πάτρας, υλικό δημοσιότητας, από τις Δομές Άμεσης Πρόσβασης ΟΚΑΝΑ ( Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα…
Νέα του Οκανά
01.04.2024
Ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων του ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με την Θετική Φωνή και το Check Point, έδωσε τη δυνατότητα στους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του, να πραγματοποιήσουν,…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr