07.09.2021

Συνάντηση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, κ. Αθ. Θεοχάρη με τον Διοικητή του ΓΝΙ Γ. Χατζηκώστα κ. Δερδεμέζη στα Ιωάννινα

Δελτία τύπου

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο ΓΝΙ Γ. Χατζηκώστα, με τον Διοικητή κ. Δερδεμέζη και τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου. 

Στο πλαίσιο του ήδη υπάρχοντος Μνημονίου Συνεργασίας για το Detox συζητήθηκε η εξέλιξη της συνεργασίας στη μετά κορονοϊού εποχή.

Ο Διοικητής, κ. Δερδεμέζης, διαβεβαίωσε τη συνεργασία τόσο σε θέματα  εξαρτήσεων, όσο και σε θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία, ενώ ο Πρόεδρος  του ΟΚΑΝΑ, κ. Θεοχάρης,  ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την υποστήριξη στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων τονίζοντας «την ανάγκη κάλυψης των αιτημάτων αντιμετώπισης εξαρτητικών συμπεριφορών -και- στην περιοχή».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ στα Ιωάννινα, ενημερώθηκε και η κα Κεφάλα, Βουλευτής ΝΔ Ιωαννίνων, για τις δράσεις του Οργανισμού αναφορικά με την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων και των εξαρτητικών συμπεριφορών.

 

 bj

Σχετικά Νέα

Δελτία τύπου
27.04.2022
  Τον πρώτο Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ) του ΟΚΑΝΑ, στην Ελλάδα, εγκαινίασε η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλου την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο…
Δελτία τύπου
17.10.2022
Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακοήθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Το σύνθημα  «ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ,…
Δελτία τύπου
10.10.2022
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου 2022, το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΟΚΑΝΑ στην Τρίπολη πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr