27.03.2024

Συνάντηση ευαισθητοποίησης του Πολυδύναμου Κέντρου Αγρινίου στους καθηγητές του 1ου Γυμνάσιου της πόλης

Στα πλαίσιo της ευαισθητοποίησης των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου, η επιστημονική ομάδα του Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ στο Αγρίνιο (Υπ. 2, Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2021-2027, MIS 6004273), επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου, όπου ενημέρωσε τους καθηγητές σε θέματα συμπεριφορικών εξαρτήσεων όπως το διαδίκτυο, το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια.

Κατά την συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά στους τρόπους που οι μαθητές επικοινωνούν και σχετίζονται μεταξύ τους σε πραγματικό και διαδικτυακό περιβάλλον ενώ διαπιστώθηκε -από κοινού- η ανάγκη υλοποίησης δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων τόσο στο σχολικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον.

ρ8λο7οφ

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr