08.09.2022

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρη και του Αντιπροέδρου κ. Αθ. Δημητριάδη με στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Διαγωνισμοί - Προμήθειες

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρη, τον Αντιπρόεδρο κ. Αθ. Δημητριαδη, τον Επιστημονικά Υπεύθυνο κ. Ι. Εμινίδη και με τα στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κ. Σπύρο Σαπουνά και κ. Ηλία Λιάντη στο χώρο της υπηρεσίας «Παρέμβαση στο δρόμο - Streetwork» του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη. 

Η θεματολογία της συνάντησης αφορούσε στους τρόπους χαρτογράφησης και στο σχεδιασμό παρεμβάσεων με απώτερο στόχο την αντιμετώπιση του HIV και των HCV & HBV, σε σύμπραξη με τον ΕΟΔΥ, για ενεργούς χρήστες και για ωφελούμενους του ΟΚΑΝΑ.

Μία δυνατή συνεργασία η οποία μετρά αρκετά χρόνια και η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του HIV και των ηπατιτίδων σε έναν τόσο ευάλωτο πληθυσμό διασφαλίζοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία.

δγζηζ

Σχετικά Νέα

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr