26.03.2021

Στη Μ.Ο.Θ.Ε. Αλεξανδρούπολης ο Αντιπροέδρος του Ο.ΚΑ.ΝΑ. κ. Αθ. Δημητριάδης

Δελτία τύπου

Επίσκεψη σε ΜΟΘΕ Αλεξανδρουπολης

Επίσκεψη Αντιπροέδρου ΟΚΑΝΑ σε ΜΟΘΕ Αλεξανδρουπολης

Τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του Ο.Κ.Α.Ν.Α.  στην Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε την Παρασκευή 26/03/2021, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιος Δημητριάδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Δημητριάδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Ρούφο και την ψυχίατρο της Μονάδας κα. Γεωργία Γκότση. Στο πλαίσιο των συζητήσεων, διαπιστώθηκαν η άψογη συνεργασία της Διοίκησης του Νοσοκομείου με τον Οργανισμό, καθώς και η απρόσκοπτη αρωγή της Διοίκησης και του Νοσοκομείου στην ομαλή λειτουργία της Μονάδας. Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Ρούφο για την ουσιαστική συνδρομή του και την αναγνώριση του έργου της Μονάδας.

Ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε με τα στελέχη της Μονάδας, η οποία είναι ενταγμένη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τα στελέχη της Μονάδας, ενημέρωσαν τον Αντιπρόεδρο του ΟΚΑΝΑ για τη λειτουργία της ΜΟΘΕ. Στη συνάντηση έγινε αναφορά στην απουσία λίστας αναμονής εισαγωγών στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, αλλά και στην έμφαση που δίνεται στον πυλώνα της κοινωνικής επανένταξης. Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχή αντιμετώπιση της Ηπατίτιδας C, μέσα από μια συστηματική διαδικασία διενέργειας anti-HCV ελέγχων στους ωφελούμενους της ΜΟΘΕ και άμεσης ένταξης των ωφελούμενων σε θεραπευτική αγωγή σε συνεργασία με το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Νέα

Δελτία τύπου
08.05.2021
  Η 7η Μαΐου έχει θεσπιστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Μείωσης της Βλάβης, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την  ιδιαίτερη σημασία της φιλοσοφίας της μείωσης βλάβης καθώς και την ανάγκη για καθημερινή…
Δελτία τύπου
13.04.2021
  Το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς «Προνόη», επισκέφτηκαν σήμερα, Τρίτη 13.04.2021, η υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη μαζί με τον Πρόεδρο ΔΣ του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιο Θεοχάρη. Σκοπός της επίσκεψής τους…
Δελτία τύπου
13.04.2021
Διήμερη επίσκεψη στις Μονάδες Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του Ο.Κ.Α.Ν.Α σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, πραγματοποίησαν  ο Πρόεδρος, κ. Αθ. Θεοχάρης και  ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθ…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.