22.05.2018

Ο αγώνας μπάσκετ με μήνυμα «Στόχος μου η ζωή» έγινε μια μεγάλη γιορτή

Νέα του Οκανά

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα μπάσκετ με σύνθημα «Στόχος μου η ζωή» τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

DSC 0045

Σπουδαίοι βετεράνοι αλλά και εν ενεργεία αθλητές (Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Κακιούζης, Γιάννης Καλαμπόκης, Μάριος Κολώκας, Πάρης Μαραγκός, Βασίλης Μουράτος, Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Παπανικολάου, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζής) με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη και βοηθό του το Νίκο Ρήγκα φόρεσαν τη φανέλα «ALL TIME STARS-OKANA» και αναμετρήθηκαν με την ομάδα Γ.Σ.Περιστερίου προκειμένου από κοινού να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και υπέρ της ζωής.

DSC 0105

Στο ημίχρονο η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ, ο Πρόεδρος ΔΣ κος Ευάγγελος Καφετζόπουλος, ο Αντιπρόεδρος ΔΣ, κος Δήμος Φωτόπουλος, το Μέλος και Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γεώργιος Πατούλης, το Μέλος κος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Αντώνιος Γκανάς, αλλά και μέσω του ΟΚΑΝΑ η Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «Οδοιπορικό», κα Ουρανία Σαγιάκου, τίμησε τους εκπροσώπους φορέων και παράγοντων που στήριξαν την εκδήλωση και το έργο του Οργανισμού – τον κο Ανδρέα Παχατουρίδη, Δήμαρχο Περιστερίου, κο Αριστείδη Γολέμη, Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), κο Μανόλη Παπαμακάριο, Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), κο Χρυσόστομο Σχινά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ), κα Τάνια Μερίκα, Πρόεδρο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΚΚΑ). Σημαντικός φορέας που στήριξε την εκδήλωση ήταν και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί με εκπρόσωπό του στην εκδήλωση.

DSC 0109

Ακολούθησε διαγωνισμός βολών από παιδιά από τις κερκίδες και βράβευση των τριών καλύτερων έργων ζωγραφικής του διαγωνισμού που οργανώθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης με δώρα τις επίσημες μπάλες του Πρωταθλήματος της Basket League του ΕΣΑΚΕ.

DSC 0001

Οι δύο ομάδες έβαλαν 'τρίποντο' κατά των εξαρτήσεων ενώ ο αγώνας έληξε υπέρ της ομάδας του Περιστερίου, η οποία πήρε και το κύπελλο του αγώνα της εκδήλωσης.

DSC 0247(από αριστερά) Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Αντώνιος Μάντζαρης

Ευχάριστη συγκυρία για τους παρευρισκομένους μέσα στο γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης αποτέλεσε και η βράβευση της ανόδου του Γ.Σ.Περιστερίου στην Α1 από το Δήμαρχο Περιστερίου, κο Ανδρέα Παχατουρίδη και την ΕΟΚ με εκπρόσωπό της τον Αντιπρόεδρο κο Αριστείδη Γολέμη και τα μέλη ΔΣ κο Γιάννη Αλεξόπουλο και κο Σπύρο Μπάκουλα.

DSC 0289-2(από αριστερά) Νίκος Καραγιάννης, Ανδρέας Παχατουρίδης

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κος Μιχάλης Κατρίνης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας κος Ιωάννης Βλάσσης, ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κος Δημήτριος Κερερές, από τη Γραμματεία του Υφυπουργού Αθλητισμού κα Παναγιώτα Πετροπούλου, ο Αντιπεριφειάρχης Δ.Τομέα Αθηνών κος ΣπυρίδωνΤζόκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής κος Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο κος Χρήστος Καλούδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλοθοσφαίρισης Ελλάδος, κος Παναγιώτης Ντάβαρης και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Σ. Πανιωνίου κος Σταύρος Αλευρογιάννης.

DSC 0329(από αριστερά) Αριστείδης Γολέμης, Αντώνιος Μάντζαρης

Το μήνυμα του αγώνα ενίσχυσε με την «ξεσηκωτική» του διάθεση ο παρουσιαστής του αγώνα κος Σπύρος Χαριτάτος, η ΕΡΤ2 με τη ζωντανή αναμετάδωσή, μέσω του κου Ευάγγελου Ιωάννου και του Κώστα Σωτηρίου, αλλά και με στιγμιότυπα από την Cosmote TV και τη Nova TV με εκπροσώπους τους, τον κο Βασίλη Σκουντή και κο Νικήτα Αυγουλή αντίστοιχα.

DSC 0332

Στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο και τις υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ αλλά και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Οδοιπορικό» που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το Δήμο Περιστερίου, να δουν τα έργα διαγωνισμού ζωγραφικής μαθητών από όλα τα σχολεία του Δήμου που οργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης και να πάρουν αναμνηστικά δώρα με το μήνυμα της εκδήλωσης.

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
01.04.2024
Ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων του ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με την Θετική Φωνή και το Check Point, έδωσε τη δυνατότητα στους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του, να πραγματοποιήσουν,…
Νέα του Οκανά
31.03.2024
Άρθρο του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, κ. Αθ. Θεοχάρη, στην εφημερίδα "Απογευματινή" της Κυριακής και στον κ. Βασίλη Βενιζέλο, αναφορικά με το Χώρο Εποπτευόμενη Χρήσης "STEKI46" δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του…
Νέα του Οκανά
28.03.2024
Το Πρόγραμμα της Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων Θεσσαλονίκης (Υπ.2, Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2024, MIS 6001945) πραγματοποίησε αποκριάτικη γιορτή, κατά την οποία τα παιδιά…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr