05.02.2023

Λειτουργία δομών και υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ για τη Δευτέρα 06/02/2023

Νέα του Οκανά

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων των συναρμόδιων για το θέμα φορέων διευκρινίζουμε τα κάτωθι για την Δευτέρα 06/02/2023:

  • Προβλέπεται εξ αποστάσεως εργασία, μόνο στις περιπτώσεις όπου με βάση τη φύση των καθηκόντων είναι δυνατή η παροχή αυτής και κατά τρόπο που να μην διαταράσσει την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών. Η παρασχεθείσα εξ’ αποστάσεως εργασία βεβαιώνεται από τον Προϊστάμενο της οικείας οργανικής μονάδας προς το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.
  •  Η έναρξη των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού και η αντίστοιχη προσέλευση των εργαζομένων ορίζεται στις 10:00.
  • Το σύνολο των υπολοίπων Υπηρεσιών / Μονάδων του Οργανισμού πανελλαδικά, θα λειτουργήσουν κανονικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι. Με ευθύνη των Υπευθύνων και λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων, οι ανωτέρω δομές δύναται να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, κατόπιν σχετικής έγγραφης ενημέρωσης προς την Δ/νση Εφαρμογής Προγραμμάτων και το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.
  • Οι δομές 7ήμερης και 24ωρης λειτουργίας, λόγω της ιδιαίτερης φύσης παροχής των υπηρεσιών τους,  θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες που τους έχουν δοθεί, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τις καιρικές συνθήκες.

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
29.03.2023
Με δύο δράσεις αφήγησης βιβλίου, μία δια ζώσης και μία διαδικτυακή, τα στελέχη της Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα, γιόρτασαν με τα παιδιά των ωφελούμενων της…
Νέα του Οκανά
28.03.2023
Το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ, στην Αθήνα, υλοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα υγείας, αναγνώρισης…
Νέα του Οκανά
28.03.2023
Με τη Σύμβουλο Απασχόλησης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Δυτικής Ελλάδας κ. Σ. Μόσχου συναντήθηκαν τα στελέχη του Προγράμματος Κοινωνικής Ένταξης - Υπηρεσίες Νομικής Συμπαράστασης του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα. Τη συζήτηση…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr