28.02.2020

Κλίμα συγκίνησης και χαράς στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΚΑΝΑ

Νέα του Οκανά

Κάνοντας μια αναδρομή στις στιγμές του 2019 με φωτογραφικό υλικό παρουσία εργαζομένων, εκπροσώπων φορέων από τον τομέα της υγείας και υπηρεσιακών παραγόντων, ο ΟΚΑΝΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020 μετά από πρόσκληση της νέας Διοίκησης του Οργανισμού.

Μέσα σε χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ευχές από την Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας κα Παρασκευή Θεοφίλου, τον Πρόεδρο του ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο» κο Ισίδωρο Πρώιο, την Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΕΚΤΕΠΝ κα Μανίνα Τερζίδου, τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ κο Χρήστο Λιάπη, τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Έρευνας & Τεκμηρίωσης του 18ΑΝΩ κο Δημήτρη Υφαντή και την Αντιπρόεδρο του ΚΕΘΕΑ κα Φωτεινή Λεομπίλα εκπροσωπώντας το Δήμο Αθηναίων ως εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και το Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Υγεία» ως Πρόεδρος.

Με οικοδεσπότες το νέο Πρόεδρο κο Αθανάσιο Θεοχάρη, τον Αντιπρόεδρο κο Αθανάσιο Δημητριάδη και μέλη του Δ.Σ., η καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτινό και ευχάριστο, αλλά και συγκινητικό παρουσία του τέως Προέδρου κου Ευάγγελου Καφετζόπουλου και των προηγούμενων Προέδρων του ΟΚΑΝΑ, κου Γιώργου Φωτεινόπουλου και κας Άννας Κοκκέβη.

Ο νέος Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιος Θεοχάρης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε μία καλή, γεμάτη και δημιουργική χρονιά για όλους. Αναφερόμενος στον ΟΚΑΝΑ και στις παρεχόμενες υπηρεσίες του τόνισε την πεποίθησή του ότι μαζί με τους εργαζόμενους μπορούν να καταφέρουν πολλά και να συμβάλλουν με την εμπειρία τους στην εξατομικευμένη φροντίδα των ωφελούμενων δίχως εμπόδια και περιορισμούς με αξιοπρέπεια, αλλά και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο στον επαναπροσδιορισμό της εικόνας του ΟΚΑΝΑ και στην εξωστρέφειά του.

Το 2020 δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αισιόδοξο στον τομέα της αντιμετώπισης της εξάρτησης όταν ξεκινάει με σύμπνοια και συνέργειες.

024b kopi pitas 2020 DSC 8812

029 kopi-pitas-2020-DSC 1910

004 kopi-pitas-2020-DSC 8704

022 kopi-pitas-2020-DSCF3615

025b kopi-pitas-2020-DSC 8840

Για να δείτε το βίντεο του 2019 πατήστε στο παρακάτω κουμπί.

580b57fcd9996e24bc43c545

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
26.06.2024
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, 26η Ιουνίου, τα στελέχη της "Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων", ΟΚΑΝΑ Πάτρας (Υπ. 4, Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2021-2027, MIS: 6004273),…
Νέα του Οκανά
26.06.2024
Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου διανεμήθηκε,σε φορείς και υπηρεσίες της Πάτρας, υλικό δημοσιότητας, από τις Δομές Άμεσης Πρόσβασης ΟΚΑΝΑ ( Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα…
Νέα του Οκανά
01.04.2024
Ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων του ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με την Θετική Φωνή και το Check Point, έδωσε τη δυνατότητα στους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του, να πραγματοποιήσουν,…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr