17.10.2022

“Καρκίνος του Μαστού και Πρόληψη”. Ομιλία από το Πρόγραμμα Γονεϊκής Στήριξης & Προστασίας Εξαρτημένων Ο.ΚΑ.ΝΑ. Πάτρας

Δελτία τύπου

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακοήθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Το σύνθημα  «ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΕΞΕΤΑΣΟΥ, ΖΗΣΕ» πιο  επίκαιρο από  ποτέ, κινητοποιεί και προσκαλεί την παγκόσμια κοινότητα σε ποικίλες  δράσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης  των γυναικών για την προστασία της ζωής τους.

Το Πρόγραμμα της «Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων» Ο.ΚΑ.ΝΑ. Πάτρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, διοργανώνει ομιλία, για τις ωφελούμενες του, με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού και Πρόληψη» την Πέμπτη 20/10/2022 στις 17.00μμ στο χώρο του, Αλ. Υψηλάντου 177.

Σκοπός της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των γυναικών, που μετέχουν στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ, για τα οφέλη της πρόληψης και την αξία της έγκαιρης διάγνωσης στην αντιμετώπιση της νόσου.

Γιατί ο Καρκίνος του μαστού μας αφορά όλες…

Γιατί μπορούμε να φροντίσουμε να μην μας συμβεί…

Σχετικά Νέα

Δελτία τύπου
27.04.2022
  Τον πρώτο Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ) του ΟΚΑΝΑ, στην Ελλάδα, εγκαινίασε η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλου την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο…
Δελτία τύπου
01.08.2023
Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας- Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα (Υπ.1 της Συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με MIS 5045577 στο ΕΠ Δυτική Ελλάδα 2014-2020), φρόντισαν και διαμόρφωσαν την…
Δελτία τύπου
27.07.2023
Ο ΟΚΑΝΑ ο μεγαλύτερος φορέας απεξάρτησης στη χώρα υλοποιεί ένα σχέδιο ανασυγκρότησης με απώτερο στόχο την κάλυψη αναγκών αντιμετώπισης της εξάρτησης από νέες ουσίες, αλλά με διευρυμένο ωράριο…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr