19.09.2021

Η "Ατραπός" στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Την Κυριακή 19/09/2021, στην Εναλλακτική Σκηνή, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε συνεργασία με το Bristish Council,  είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ετερόκλητες ομάδες παιδιών, νέων και εκπαιδευτικών, υπό την καθοδήγηση των εκρηκτικών Drum Works.

Τα εντατικά εργαστήρια κρουστών (16-18/09/2021) υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη : Μονάδα Εφήβων / Νεαρών Ενηλίκων «Ατραπός» ΟΚΑΝΑ, το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης "El Sistema Greece", τον Οργανισμό "Εξέλιξη Ζωής", το περιοδικό δρόμου "Σχεδία" και το Κοινωνικό ΕΚΑΒ, συνθέτοντας τη δική τους μουσική, η οποία παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό την τελευταία ημέρα.

 Η κίνηση και ο ρυθμός, που παράγουν τα κρουστά, χρησιμοποιούνται ως εργαλεία οικοδόμησης ασφαλών και συμπεριληπτικών χώρων έκφρασης και δημιουργίας, -ανεξαρτήτως μουσικών ικανοτήτων και εκπαίδευσης- ενώ παράλληλα ενισχύεται η ατομική και συλλογική ενδυνάμωση των συμμετεχόντων καθώς και η μεταξύ τους επικοινωνία.  

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr