15.07.2022

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Washington επισκέφθηκαν δομές του ΟΚΑΝΑ

Νέα του Οκανά

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Greece in Relation to Europe and the Balkans-Travellers, Migrants and tourists”, που φιλοξενεί καθε καλοκαίρι το Deree, επισκέφτηκαν τον ΟΚΑΝΑ 24 φοιτητές κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, του Πανεπιστημίου της Washington, συνοδευόμενοι από τον επιβλέποντα καθηγητή τους.

Τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αθ. Δημητριάδης, η Αν. Διευθύντρια Σχεδιασμού Προγραμματισμού και Αξιολόγησης κα Μ. Κλεφτοδήμου και ο Αν. Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων κ. Ν. Αυγερινός.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ τους ενημέρωσε για το εκτεταμένο,πλέον, δίκτυο δομών και υπηρεσιών του Οργανισμού και για τις ενέργειες - δράσεις του Οργανισμού κατά την υγειονομική κρίση, οι οποίες οδήγησαν στην υλοποίηση εμβληματικών υποδομών στο πεδίο αντιμετώπισης της εξάρτησης.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αντιπροσωπευτικές δομές της Άμεσης Πρόσβασης και της Θεραπείας του ΟΚΑΝΑ από τον Πρόεδρο κ Αθ. Θεοχάρη, τον Αν. Διευθυντή, κ Ν. Αυγερινό και τη Συντονίστρια Δομών Άμεσης Πρόσβασης κα Λ. Λαγάκου. Με αυτόν τον τρόπο ήρθαν σε άμεση επαφή με την προσέγγιση της ολιστικής φροντίδας, προς τους ωφελούμενους του ΟΚΑΝΑ, όπως αυτή παρέχεται απρόσκοπτα από το σύνολο των επαγγελματιών υγείας των δομών του.

79id9i

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
30.05.2023
Η ψυχίατρος του Πολυδύναμου Κέντρου ΟΚΑΝΑ Αγρινίου, κα Σπ. Σπυροπούλου, συμμετείχε στην ημερίδα "Ο χρόνος μπροστά στην οθόνη" με μία εισήγηση αναφορικά με το ρόλο του διαδικτύου και τις επιπτώσεις…
Νέα του Οκανά
24.05.2023
Το χώρο του Κέντρου Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν σήμερα στελέχη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ παρουσία του υπεύθυνου του Κέντρου Ημέρας κ. Ζούπα και…
Νέα του Οκανά
19.05.2023
Την νεοσύστατη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Ι Χατζηκώστα επισκέφθηκε, την Τετάρτη 7/05/2023, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρης, συνοδεύοντας τη βουλευτή …
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr