13.09.2021

Επίσκεψη του προέδρου του ΟΚΑΝΑ στη ΜΟΘΕ Σερρών. Συνάντηση με το διοικητή του ΓΝ Σερρών

Δελτία τύπου

 

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρης επισκέφτηκε τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης των Σερρών, τη Δευτέρα 13/9/2021.

Στη Μονάδα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και συζήτησε τα θέματα που τους απασχολούν. Από το προσωπικό επισημάνθηκε η λύση, στο χρόνιο πρόβλημα της κτιριακής υποδομής, που δόθηκε από τον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή και τη ΚτΥπ.

Πλέον, η Μονάδα έχει ένα κτίριο που της αξίζει με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους να είναι πιο ποιοτικές.

Τη Μονάδα επισκέφτηκε και ο Βουλευτής Σερρών κ. Χατζηβασιλείου και τόνισε με τη σειρά του την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, αλλά και τη συμβολή του ΟΚΑΝΑ στην απεξάρτηση, στην αντιμετώπιση του προβλήματος των εξαρτήσεων καθώς και στη μείωση του στίγματος.

Επίσης, η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε συνάντηση και με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Φαρμάκη για την άριστη συνεργασία που έχει με τη Μονάδα του ΟΚΑΝΑ.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο επισκέψεων στην Β. Ελλάδα πραγματοποιώ και στις Σέρρες την επίσκεψη στη Μονάδα μας. Αντίκρυσα μία μονάδα που έχει πραγματικά μία άλλη εικόνα. Ο χώρος είναι πολύ πιο κατάλληλος πλέον και αυτό συμβάλει και στη θεραπεία των ωφελουμένων μας. Την ενημέρωση για την κατάσταση μου την είχε θέσει ο κ. Χατζηβασιλείου σε μία συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στις αρχές της Διοίκησης μας και τον ευχαριστώ. Πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ουσιαστική συμβολή στην υλοποίηση του έργου τον Υπουργό μας Υποδομών κ. Καραμανλή. Με τη συνδρομή της ΚτΥπ υλοποιήθηκε η επισκευή της στέγης και ο χώρος της μονάδας πλέον έγινε κατάλληλος και ενδεδειγμένος για παροχή υπηρεσιών υγείας.»

Παρατίθεται το απόσπασμα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που αναφέρεται στην επίσκεψή του στη ΜΟΘΕ Σερρών

https://youtu.be/AfwttcgGwTw 

 

ΕΥΜ

 

Σχετικά Νέα

Δελτία τύπου
17.12.2021
Ο Απολογισμός του Οργανισμού για το 2020 παρουσιάζει τις σημαντικότερες δράσεις και υπηρεσίες του ανά πυλώνα λειτουργίας, αλλά και τις ενέργειες που υλοποιήθηκαν για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας…
Δελτία τύπου
02.12.2021
Οι μαθητές Ειδικής Αγωγής, στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, εκδήλωσαν την ευαισθησία τους με μία κάρτα. Μία κάρτα που δεν «χωρά το στίγμα» των εξαρτημένων ατόμων και αποβάλει την προκατάληψη…
Δελτία τύπου
01.12.2021
Μια δυνατή συμμαχία δημιουργήθηκε με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΒΕΑ) στο 1ο ΕΒΕΑ Talks, όπου ο ΟΚΑΝΑ και το ΕΒΕΑ συζήτησαν για την ένταξη των ωφελούμενων της Κοινωνικής…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr