12.09.2021

Επίσκεψη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου σε ΜΟΘΕ της Θεσσαλονίκης. Συνάντηση με τους Υπευθύνους

Νέα του Οκανά

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μία σειρά επισκέψεων σε Μονάδες Ολοκληρωμένης Θεραπείας των Εξαρτήσεων του Οργανισμού.

Ο κ. Θεοχάρης επισκέφτηκε τις μονάδες στο Θεαγένειο, στο Ιπποκράτειο, στο Παπανικολάου, στον Αγ. Παύλο και συζήτησε με το προσωπικό των μονάδων για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία τους και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους ωφελούμενους.

«Έχουμε την υποχρέωση παράλληλα με την τήρηση των μέτρων κατά του COVID, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας απρόσκοπτα και συνεχώς βάσει του θεραπευτικού πλαισίου αυστηρά και απαρέγκλιτα. Είμαστε εδώ για αυτούς τους ανθρώπους και για την κάλυψη των αναγκών τους.» τόνισε ο κ. Θεοχάρης στους υπευθύνους και στους εργαζόμενους των Μονάδων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τους υπευθύνους των Μονάδων της Θεσσαλονίκης, με σκοπό: 

-Την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων με τη Διοίκηση του Οργανισμού.

-Την καλύτερη διασύνδεση και συνεργασία μεταξύ τους σε θέματα και προβλήματα κοινά.

-Την προώθηση μελών των προγραμμάτων προς την επανένταξη,

-Την απαρέγκλιτη λειτουργία των ΜΟΘΕ, βάσει θεραπευτικού πλαισίου, καθώς και

-Την ορθή τήρηση μέτρων για τον COVID.

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
04.01.2022
Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μία φορά, η ομάδα streetwork του ΟΚΑΝΑ βρέθηκε, παραμονή πρωτοχρονιάς, δίπλα στους ανθρώπους που κάνουν χρήση, παρέχοντάς τους kit ασφαλέστερης χρήσης, είδη πρώτης…
Νέα του Οκανά
02.01.2022
Το ταξίδι των ευχών και της αγάπης από τους μαθητές των ειδικών δημοτικών σχολείων, των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων, των ΚΔΑΠ, των ΚΕΔΑΣΥ, προς τα Προγράμματα Γονεΐκής Στήριξης του ΟΚΑΝΑ σε…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr