03.02.2021

Ενημέρωση Υποψηφίων Εθελοντών

Νέα του Οκανά
Ενημέρωση Υποψηφίων Εθελοντών

Η Διοίκηση του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών, σας ευχαριστεί θερμά για την πρόθεσή σας, να συμβάλλετε στους σκοπούς και τους στόχους του Οργανισμού, με την προσφορά εθελοντικής εργασίας εκ μέρους σας.

Ωστόσο, την παρούσα χρονική περίοδο, με τη πανδημία να πλήττει τη χώρα και προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική υγεία τόσο των εξυπηρετούμενων όσο και των απασχολούμενων, στις δομές του Οργανισμού, και ακολουθώντας γενικές κατευθύνσεις που έχουν δοθεί από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, δεν είναι δυνατή η αξιοποίηση αιτημάτων προσφοράς εθελοντικής εργασίας.

Για το εκ νέου άνοιγμα των θέσεων εθελοντικής εργασίας, θα υπάρξει ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, εν ευθέτω χρόνω.

 

Η Γενική Διευθύντρια ΟΚΑΝΑ

Γεροστάθου Αθανασία

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
10.02.2021
09/02/2021- Aποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του Εξυπηρετητή του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Email Server) του Οργανισμού, προς όλες τις κατευθύνσεις (εσωτερική και εξωτερική αλληλογραφία).
Νέα του Οκανά
09.02.2021
Λόγω της προχθεσινής διακοπής ρεύματος, 07.02.2021, σε περιοχές της Αττικής, προέκυψε τεχνικό πρόβλημα στο server room του Οργανισμού και ορισμένων συστημάτων που λειτουργούν σε αυτό. Από χθες, 08.…
Νέα του Οκανά
12.01.2021
Στο πλαίσιο της προστασίας από τον covid-19 και κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ ξεκίνησε, από τις 07/01/2021 ήδη, με ασφάλεια ο εμβολιασμός για το προσωπικό των δομών του, σε πανελλαδικό…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.