12.01.2021

Εμβολιασμός του Προσωπικού των Δομών του ΟΚΑΝΑ

Νέα του Οκανά
Εμβολιασμός του Προσωπικού των Δομών του ΟΚΑΝΑ

Στο πλαίσιο της προστασίας από τον covid-19 και κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ ξεκίνησε, από τις 07/01/2021 ήδη, με ασφάλεια ο εμβολιασμός για το προσωπικό των δομών του, σε πανελλαδικό επίπεδο και ανά ΥΠΕ. 

Προστατεύουμε τα στελέχη μας σε μία δύσκολη μάχη. 

Σχετικές οδηγίες για την διενέργεια του εμβολιασμού ανά ΥΠΕ, δίνονται από το τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. 

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
23.04.2021
Η «Πανελλήνια έρευνα στο σχολικό πληθυσμό για τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες εξαρτητικές συμπεριφορές» (“European School Survey Project on Alcohol and Other Drugs” - ESPAD) ξεκίνησε το 1984…
Νέα του Οκανά
10.02.2021
09/02/2021- Aποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του Εξυπηρετητή του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Email Server) του Οργανισμού, προς όλες τις κατευθύνσεις (εσωτερική και εξωτερική αλληλογραφία).
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.