26.04.2023

Δωρεά ασθενοφόρου από την Οικογένεια Συγγελίδη στον ΟΚΑΝΑ

Νέα του Οκανά

ζδωσ

Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιος Θεοχάρης παρέλαβαν σήμερα ένα πλήρως εξοπλισμένο τελευταίας τεχνολογίας ασθενοφόρο AUTO RIBEIRO, μάρκας PEUGEOT, ευγενική δωρεά των κ. Ιωάννη Συγγελίδη και κας Ναταλίας Καρπούζογλου του Ομίλου Συγγελίδη. 

Η εν λόγω δωρεά θα βοηθήσει το έργο του ΟΚΑΝΑ να παράσχει εστιασμένα και με ενδεδειγμένο τρόπο ιατρονοσηλευτική φροντίδα και άμεση αντιμετώπιση των περιπτώσεων υπερδοσολογίας στο πεδίο. Με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας ενισχύεται η δράση του ΟΚΑΝΑ καθώς φροντίζει πολυεπίπεδα τα εξαρτημένα άτομα συμβάλλοντας παράλληλα στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Η δωρήτρια κυρία Ναταλία Συγγελίδη, ανέφερε ότι «.. άλλωστε η κυρίαρχη αρχή μου είναι πως η ανιδιοτελής και ευγενής προσφορά, γράφει την πιο λαμπερή σελίδα στη βιογραφία των ψυχών και σημασία έχει εκείνη που δεν μετριέται  με το πόσο δίνεις, αλλά με πόση αγάπη βάζεις σε αυτό που δίνεις..»

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Ο.ΚΑ.ΝΑ. κ. Αθ. Θεοχάρης δήλωσε πως «Η γενναιόδωρη προσφορά του εν λόγω ασθενοφόρου προς τον ΟΚΑΝΑ, εκ μέρους του κ. Ιωάννη και της κας Ναταλίας Συγγελίδη, αποτελεί έμπρακτη υποστήριξη στο δύσκολο έργο του Οργανισμού. Για πρώτη φορά πραγματοποιείται μια τόσο σημαντική δωρεά για την καθημερινή υποστήριξη και πρωτοβάθμια φροντίδα των εξαρτημένων ατόμων στο πεδίο. Με αυτό τον τρόπο επανακτούν το δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και στη ζωή».

δρτηξη

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
01.04.2024
Ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων του ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με την Θετική Φωνή και το Check Point, έδωσε τη δυνατότητα στους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του, να πραγματοποιήσουν,…
Νέα του Οκανά
31.03.2024
Άρθρο του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, κ. Αθ. Θεοχάρη, στην εφημερίδα "Απογευματινή" της Κυριακής και στον κ. Βασίλη Βενιζέλο, αναφορικά με το Χώρο Εποπτευόμενη Χρήσης "STEKI46" δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του…
Νέα του Οκανά
28.03.2024
Το Πρόγραμμα της Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων Θεσσαλονίκης (Υπ.2, Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2024, MIS 6001945) πραγματοποίησε αποκριάτικη γιορτή, κατά την οποία τα παιδιά…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr