24.03.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Αντιπροέδρου του Ο.ΚΑ.ΝΑ. κ. Δημητριάδη στη Μ.Ο.Θ.Ε. Κομοτηνής

Δελτία τύπου

 

 

ΜΟΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Την Τετάρτη 24/03/2021, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεών του σε Μονάδες Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη Βόρεια Ελλάδα, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθανάσιος Δημητριάδης μετέβη στη Μ.Ο.Θ.Ε. Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Δημητριάδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό αναφορικά με τις ιδιαίτερες συνθήκες, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι εν καιρώ πανδημίας. Ο Αντιπρόεδρος κ. Δημητριάδης διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών σε ωφελούμενους των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης, και συνεχάρη τα στελέχη της Μονάδας για την απουσία λίστας αναμονής εισαγωγών στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

 

Σχετικά Νέα

Δελτία τύπου
25.06.2021
Στα συννημένα αρχεία, θα βρείτε το Δελτίο Τύπου του ΟΚΑΝΑ, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, με κεντρικό μήνυμα "Έχεις επιλογή. Υπάρχει τρόπος", καθώς κα τις αφίσες για το 2021.
Δελτία τύπου
17.06.2021
  Ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2021, διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Διαδρομές» στην Τεχνόπολη του Δήμου…
Δελτία τύπου
11.06.2021
  Η Υφυπουργός Υγείας , κα Ζωή Ράπτη, επισκέφτηκε τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (Μ.Ο.Θ.Ε.) του ΟΚΑΝΑ, στα Χανιά, μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, κ. Αθ. Θεοχάρη και τον Αντιπρόεδρο κ…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.