26.12.2020

Βραδινή εξόρμηση Streetwork- Παραμονή Χριστουγέννων

Νέα του Οκανά

Οι μέρες αυτές, δεν είναι για όλους μέρες χαράς & γιορτής. Για κάποιους είναι μέρες "πάλης" για τη ζωή, την υγεία, την επιβίωση..

Ο ΟΚΑΝΑ την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε δίπλα σε 200 αστέγους ουσιοεξαρτημένους συνανθρώπους μας, θέλοντας να κάνει λίγο πιο ζεστή & ανθρώπινη αυτή τη νύχτα και να τους μεταφέρει το μήνυμα ότι «Δεν είναι Μόνοι τους».

Η Ομάδα Streetwork της Αθήνας διένειμε υγειονομικό υλικό, υπνόσακους, γάντια και κασκόλ και μοίρασε γεύματα που προσέφερε ο ΚοιΣΠΕ Ευ Ζην, ατομικά γλυκά που έφτιαξε - ειδικά για αυτό το σκοπό - το αρτοποιείο Mon Kulur.

*Πειραιώς

*Ιάσωνος

*Καρόλου

  

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους άστεγους ουσιοεξαρτώμενους..

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
10.02.2021
09/02/2021- Aποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του Εξυπηρετητή του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Email Server) του Οργανισμού, προς όλες τις κατευθύνσεις (εσωτερική και εξωτερική αλληλογραφία).
Νέα του Οκανά
09.02.2021
Λόγω της προχθεσινής διακοπής ρεύματος, 07.02.2021, σε περιοχές της Αττικής, προέκυψε τεχνικό πρόβλημα στο server room του Οργανισμού και ορισμένων συστημάτων που λειτουργούν σε αυτό. Από χθες, 08.…
Νέα του Οκανά
03.02.2021
Η Διοίκηση του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών, σας ευχαριστεί θερμά για την πρόθεσή σας, να συμβάλλετε στους σκοπούς και τους στόχους του Οργανισμού, με την προσφορά εθελοντικής εργασίας εκ μέρους…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.