26.12.2020

Βραδινή εξόρμηση Streetwork- Παραμονή Χριστουγέννων

Νέα του Οκανά

Οι μέρες αυτές, δεν είναι για όλους μέρες χαράς & γιορτής. Για κάποιους είναι μέρες "πάλης" για τη ζωή, την υγεία, την επιβίωση..

Ο ΟΚΑΝΑ την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε δίπλα σε 200 αστέγους ουσιοεξαρτημένους συνανθρώπους μας, θέλοντας να κάνει λίγο πιο ζεστή & ανθρώπινη αυτή τη νύχτα και να τους μεταφέρει το μήνυμα ότι «Δεν είναι Μόνοι τους».

Η Ομάδα Streetwork της Αθήνας διένειμε υγειονομικό υλικό, υπνόσακους, γάντια και κασκόλ και μοίρασε γεύματα που προσέφερε ο ΚοιΣΠΕ Ευ Ζην, ατομικά γλυκά που έφτιαξε - ειδικά για αυτό το σκοπό - το αρτοποιείο Mon Kulur.

*Πειραιώς

*Ιάσωνος

*Καρόλου

  

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους άστεγους ουσιοεξαρτώμενους..

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
30.05.2021
Την Πέμπτη 20/05/2021, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη και εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής…
Νέα του Οκανά
30.05.2021
Στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας (17-21 Μαΐου 2021) για την προάσπιση και την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, με σύνθημα «Ενώνουμε Δυνάμεις για έναν πιο υγιή πληθυσμό», η υπηρεσία Streetwork του…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.