22.12.2021

Αποχαιρετούμε την Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΕΚΤΕΠΝ κα Μανίνα Τερζίδου

Νέα του Οκανά
φγξρφξμφ

Ένας αγαπημένος άνθρωπος για εμάς στον ΟΚΑΝΑ, ένας πολύτιμος σύμμαχος στο χώρο των εξαρτήσεων, δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

Η Μανίνα Τερζίδου, η δική μας Μανίνα, «έφυγε» από κοντά μας. Ένας άνθρωπος δυναμικός, γεμάτος γνώση, πολυπραγμοσύνη και με ανεξάντλητο ενδιαφέρον για τις εξαρτήσεις, έδινε πάντα τις μάχες για το ΕΚΤΕΠΝ και την ανάδειξη του προβλήματος της εξάρτησης.

Θα μας λείψει το χαμόγελό της, τα λόγια της και η έγνοια της για όλους μας, ωφελούμενους και επαγγελματίες του χώρου των εξαρτήσεων.

Όμως η σκέψη μας για εκείνη, θα παραμείνει ζωντανή.

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
04.01.2022
Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μία φορά, η ομάδα streetwork του ΟΚΑΝΑ βρέθηκε, παραμονή πρωτοχρονιάς, δίπλα στους ανθρώπους που κάνουν χρήση, παρέχοντάς τους kit ασφαλέστερης χρήσης, είδη πρώτης…
Νέα του Οκανά
02.01.2022
Το ταξίδι των ευχών και της αγάπης από τους μαθητές των ειδικών δημοτικών σχολείων, των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων, των ΚΔΑΠ, των ΚΕΔΑΣΥ, προς τα Προγράμματα Γονεΐκής Στήριξης του ΟΚΑΝΑ σε…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr