14.03.2024

67η Σύνοδος της Επιτροπής για τα Ναρκωτικά 2024. Side Event: «Innovative Solutions for a Safer Tomorrow: Unveiling Greece’s pioneering initiatives in Overdose Prevention and access to services»

Νέα του Οκανά

Στο πλαίσιο της 67ης Συνόδου της Επιτροπής για τα Ναρκωτικά (CND) 2024, των Ηνωμένων Εθνών, σας προσκαλούμε στην παράλληλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/3/2024 σε συνεργασία με τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στη Βιέννη, με θέμα:

«Innovative Solutions for a Safer Tomorrow: Unveiling Greece’s pioneering initiatives in Overdose Prevention and access to services».

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι καλές πρακτικές και τα οφέλη από την λειτουργία των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ) με αφορμή τον ΧΕΧ της Αθήνας από τους:

  • κ. Αθ. Θεοχάρη, Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ,
  • Dr Gillian Shorter, Reader in Clinical Psychology, Queen’s University Belfast,
  • κ. Benjamin Scher, Doctoral Researcher, University of Oxford και τον
  • κ. Μάριο Ατζέμη, Υπεύθυνο Μείωσης της Βλάβης, Θετική Φωνή

Ώρα Έναρξης: 10:10 π.μ. (ώρα Ελλάδος)

Σύνδεσμος παρακολούθησης εκδήλωσης: https://shorturl.at/zAFMO 

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
26.06.2024
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, 26η Ιουνίου, τα στελέχη της "Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων", ΟΚΑΝΑ Πάτρας (Υπ. 4, Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2021-2027, MIS: 6004273),…
Νέα του Οκανά
26.06.2024
Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου διανεμήθηκε,σε φορείς και υπηρεσίες της Πάτρας, υλικό δημοσιότητας, από τις Δομές Άμεσης Πρόσβασης ΟΚΑΝΑ ( Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα…
Νέα του Οκανά
01.04.2024
Ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων του ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με την Θετική Φωνή και το Check Point, έδωσε τη δυνατότητα στους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του, να πραγματοποιήσουν,…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr