Η Διοίκηση

του ΟΚΑΝΑ

Η παρούσα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ έχει ως εξής:

  1. Αθανάσιος Θεοχάρης, Πρόεδρος ΔΣ (για σύντομο βιογραφικό πατήστε εδώ)
  2. Αθανάσιος Δημητριάδης, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Ψυχίατρος
  3. Λάζαρος Κυρίζογλου του Ελευθερίου, Πρόεδρος της  Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος ΚΕΔΕ, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μουράτογλου του Παντελή, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.
  4. Μαρία Τζιράρκα του Θωμά, τακτικό μέλος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με αναπληρωτή τον Διογένη Σαρρή του Κωνσταντίνου.
  5. Ευγενία Παπαδοπούλου του Νικολάου, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ιουλία Σουλάνδρου του Γρηγορίου
  6. Κωνσταντίνα Παπακώστα του Ιωάννη, τακτικό μέλος,  με αναπληρωτή τον Ηλία Γραμματικόπουλο του Αριστοτέλη.
  7. Αικατερίνη Τσιώνα του Χαράλαμπου, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μυριούνη του Αλεξάνδρου.

 

 

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr