14.03.2023

Οριστικοί πίνακες κατάταξης της υπ’ αριθμ. 6296/29-11-2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή συνεργατών για τις ειδικότητες Κοινωνικών Λειτουργών για την Αττική, Νοσηλευτών για την Αττική και Κοινωνικών Λειτουργών για τα Τρίκαλα.

Εγκρίνουμε τους οριστικούς πίνακες αξιολογικής κατάταξης της υπ’ αριθμ. 6296/29-11-2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή συνεργατών με σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος για τις ειδικότητες Κοινωνικών Λειτουργών για την Αττική, Νοσηλευτών για την Αττική και Κοινωνικών Λειτουργών για τα Τρίκαλα.

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr